1. huhtikuuta 2013

Hyvä puuro, huono puuro, HELMI-puuro



Helmi-perunasuurimoista valmistettu gluteeniton Helmi-puuro on samettisen pehmeä ja maitoinen puuro, joka maistuu lapsillekin. Puuron nimi ei viitanne puuron herkullisuuteen vaan sen rakenteeseen. Kypsät perunasuurimot ovat kuin hohtavia valkoisia helmiä puurossa. 



Helmi-puuro (G)


4 annosta

8 dl kevytmaitoa
2 dl Helmi-perunasuurimoita
¾ tl suolaa
1 rkl voita

Ripottele suurimot kiehuvaan maitoon. Keitä hiljalleen sekoittaen noin 8 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja anna hautua vielä muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja voinokareella. Nauti sellaisenaan tai sokerin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti