26. tammikuuta 2013

Gluteenittomat sitruuna-lakupalat


Tätä Helsingin Sanomissa julkaistua reseptiä oli pakko kokeilla gluteenittomana. Tavallinen laku sisältää vehnää, mutta Leafin Kick-patukat ovat gluteenittomia.



Gluteenittomat sitruuna-lakupalat

20 palaa

200 g voita
3 sitruunan mehu (1½ dl)
1 sitruunan raastettu kuori
4 kananmunaa
3 dl sokeria
4 dl gluteenittomia leivontajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Lakritsikinuski:
2 dl kuohukermaa
10 (à 19 g) Kick-patukkaa

Koristeeksi:
nonparelleja

VINKKI: Jos käytät nonparelleja, varmista, etteivät ne sisällä vehnää. Paistoajan kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei pohja kuivahda uunissa. Jos pohja tummuu liikaa, peitä se foliolla.

Katso tarkempi ohje:
HS resepti: Sitruuna-lakupalat






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti