Tätä Helsingin Sanomissa julkaistua reseptiä oli pakko kokeilla gluteenittomana. Tavallinen laku sisältää vehnää, mutta Leafin Kick-patukat ovat gluteenittomia.
Gluteenittomat sitruuna-lakupalat
20 palaa
200 g voita
3 sitruunan mehu (1½ dl)
1 sitruunan raastettu kuori
4 kananmunaa
3 dl sokeria
4 dl gluteenittomia leivontajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Lakritsikinuski:
2 dl kuohukermaa
10 (à 19 g) Kick-patukkaa
Koristeeksi:
nonparelleja
VINKKI: Jos käytät nonparelleja, varmista, etteivät ne
sisällä vehnää. Paistoajan kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei pohja kuivahda uunissa. Jos pohja tummuu liikaa, peitä se foliolla.
Katso tarkempi ohje:
HS resepti: Sitruuna-lakupalat
Katso tarkempi ohje:
HS resepti: Sitruuna-lakupalat
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti