Kaikki tekevät sitä ja puhuvat siitä. Pakkohan minunkin oli kokeilla, ja se oli juuri niin hyvää kuin sanotaan.
Avokadopasta (G)
250 g gluteenitonta riisipastaa
1 kypsä avokado
1 valkosipulinkynsi
1 dl auringonkukansiemeniä
1 rkl gluteenitonta soijaa
1½-2 dl parmesaanijuustoa raastettuna
2-3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunanmehua
½ tl suolaa
mustapippuria
Keitä pasta ohjeen mukaan. Paahda auringonkukansiemenet
kuivalla pannulla. Mausta soijalla ja sekoita tasaiseksi. Halkaise avokado ja
koverra hedelmänliha. Hienonna avokado haarukalla. Sekoita avokadon joukkoon
kaikki aineet. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta pasta. Yhdistä pasta ja
avokadotahna keskenään. Koristele parmesaanilla.
VINKKI: Avokadopastan ohjeessa käytetään usein pinjansiemeniä, mutta muutkin siemenet sopivat siihen hyvin. Soijalla maustetut paahdetut auringonkukansiemenet sopivat mm. salaatteihin ja naposteltavaksi pähkinöiden tapaan.
VINKKI: Avokadopastan ohjeessa käytetään usein pinjansiemeniä, mutta muutkin siemenet sopivat siihen hyvin. Soijalla maustetut paahdetut auringonkukansiemenet sopivat mm. salaatteihin ja naposteltavaksi pähkinöiden tapaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti